Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

torsdag 30. september 2010

Tru det når æ sjer det!
Foto: Sverre Broen
Den gjengitte kommentaren i overskrifta var den vanligste reaksjonen på politikerne sine lovnader på folkemøtet i går kveld. Et møte som for øvrig var meget vellykket: politikerne kom, debatten gikk for mer enn fullt hus, møteledelsen var god og stemningen ble flere ganger undervegs løftet til taket. Det var mye god underholdning.

Lovnadene fra opposisjonen var full støtte til hele prosjektet og penger på bordet nå med det samme. Politikerne i posisjon var som ventet langt mer forsiktig, men likevel kom det til slutt fra Ap: Fotballbanen skal stå ferdig neste år og flerbrukshall skal inn på økonomiplanen!

Organisasjonskomitéen for folkemøtet (dvs. styret i Utleira IL) og Utvalget for idrettspark og flerbrukshall på Utleir takker både alle de fremmøtte fra bydelen, politikerne som deltok og ikke minst debattlederen for innsatsen.

Når det gjelder lovnadene: Ja - vi tror det når vi får se det.