Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

mandag 8. august 2011

Hva skjer nå?

Det har skjedd ganske mye i kulissene første del av 2011. Mye har handlet om prosjektering og anbudskonkurranse om bygging av kunstgressbanene. Resultatet er omtalt på klubbens hovedside.
Om en uke skjer det: første spadestikk blir tatt. Møt opp og bli med på feiringen! 15. august kl. 07.00.
Mange års kamp betaler seg nå endelig i form av at et førsteklasses kunstgressbaneanlegg blir bygd med 11-er og 7-er bane samt baner for sprint og lengdehopp. Utleira idrettslag har ansvaret for å gjennomføre denne utbyggingen. Arbeidet utføres av Brende AS.
Om kort tid blir det også dugnad for oppgradering av banen i Stordalen med kunstgress. Vi går sannelig inn i en ny epoke for fotballen på Utleira.
I parallell med dette fortsetter diskusjonen med Trondheim kommune og andre aktører om hva som skal inn i en fremtidig flerbrukshall på Utleira og hvordan den kan finansieres. Her er det foreløpig Utvalget for idrettspark og flerbrukshall på Utleir som har ansvaret.
Arbeidet medfører jevnlige møter med nøkkelpersoner hos de ulike aktørene. Mer informasjon kommer etter hvert som det blir klart hva som planlegges inn i anlegget. Vi skulle gjerne sett en raskere prosess, men det tar noe tid å få brikkene på plass. Bydelen har ventet i 40 år - da må vi også koste på oss et år for skikkelig planlegging også.